Personlig träning


Om personlig träning

Att träna med en personlig tränare (PT) liknar ingen träning du någonsin gjort på egen hand. Din PT är en professionell träningspartner som effektivt hjälper dig nå dina mål samtidigt som du lär dig mycket om träning under resans gång.

Oavsett mål eller träningserfarenhet kommer din PT kunna hjälpa dig att göra din träning effektiv, säker och motiverande.

En PT kan hjälpa dig med allt ifrån att komma igång med din träning till att lägga upp specifika träningsprogram för ett särskilt ändamål, t ex gå ner i vikt eller genomföra en Svensk klassiker. Självklart kan du också få hjälp att rehabilitera skador eller förebygga problem. Vi har kunskap om det mesta som rör träning och hälsa.

Våra personliga tränare kan hjälpa dig att:
-På det snabbaste och effektivaste sättet gå ned i vikt
-Motivera dig till att verkligen en gång för alla nå ditt önskade läge
-Nå dina mål snabbare genom ett helhetstänk som involverar både kost och träning
-Träna effektivt och säkert

Så här går det till

1- Du väljer vilken av våra personliga tränare du vill anlita genom att titta på deras presentationer här på hemsidan eller på plats i KTH-Hallen. Känner du att personkemin inte skulle stämma har du alltid rätt att kostnadsfritt byta till en annan PT.

2- Boka in en kostnadsfri konsultation med den PT du vill anlita. Här har ni chansen att lära känna varandra lite bättre och din PT får veta mer om dig.

3- Din PT gör ett personligt anpassat träningsprogram . Denna plan innehåller ditt första program som beskriver både hur du kommer att börja träna och eventuella ändringar av din livsstil. Du och din PT bestämmer hur ofta ni ska ses. En del vill träna i stort sett varje pass med sin PT, en del vill bara träffas ett par gånger i månaden.

Möt våra personliga tränare (PT)


Niina Frölid
Allätare inom träning och sport med bredd erfarenhet av olika idrotter från bollsporter till friidrott och orientering.
Som personlig tränare vill jag möta mina kunder där de är och vilka de är, både fysiskt och känslomässigt. Jag brinner för att hjälpa med att nå starkare och hälsosammare vardag. Träning behöver inte vara komplicerad men gärna målinriktat, effektivt och säkert. Kundens önskemål är viktiga att lyssna till men även att skapa variation. Glädjefullt ska det också vara.
Med den utbildning och personliga erfarenhet jag har i ryggsäcken kan jag hjälpa med att reparera muskulära obalanser i kroppen. Det sker genom att skapa individuellt anpassade träningsprogram och –pass samt genom att behandla med hjälp av massageterapi.
Det är aldrig för sent att starta eller börja om. När du väl har bestämt dig så sätter vi upp dina mål och sparkar igång en träningsresa mot starkare kropp och piggare knopp!

Utbildning
Lic. personlig tränare, mf Gruppen
Cert. Massageterapeut, Axelson gymnastiska institut
Instruktör inom cykel och core
Kandidatexamen inom idrott, GIH Stockholm

Kontakt: niina@kth-hallen.se


Caroline Tyrenius
Inspiration, kunskap och utveckling är mina ledord när det handlar om hälsa!
Jag arbetar sedan många år med träning, som personlig tränare och gruppinstruktör, som kostrådgivare och med viktminskning. Jag har själv ett förflutet inom simning och har i vuxen ålder tränat en hel del löpning och älskar generellt individuell träning i alla dess former. Ett tufft och intensivt intervallpass eller lugnt och fokuserat yogapass spelar ingen roll! Och min inställning plockar jag med mig till mina klienter.

Som personlig tränare vill jag inspirera och utmana mina klienter! Det ska vara roligt och givande att träna, samtidigt som det ska finnas ett syfte och mål. Jag arbetar lika gärna med mina klienter i gymmet som i löparspåret eller med funktionell träning och med mig finns ofta core och rörlighet med i passen men fokus ligger förstås på klientens behov och önskemål.

För mig är det viktigaste att ge min klient inspiration, kunskap och utveckling i sin träning – kryddat med mycket energi och envishet från min sida!

Utbildning
EA-licensierad personlig tränare, Lillsved folkhögskola
Kost vid träning samt Kost och Hälsa (30 p), Umeå universitet
SAFE-utbildad gruppinstruktör
Hälsoprofilbedömarutbildning
Friskvårdsmassage- samt energimassageutbildning
Simtränarutbildning, Steg 1 och Steg 2

Kontakt: caroline@kth-hallen.se


Linda Sjölund
Jag jobbar alltid utifrån att varje klient är unik. Dina specifika mål och personliga förutsättningar är mitt fokus under vår träning. För mig är träning en självklarhet och jag utmanas av att få andra att också inse det. Med 15 års erfarenhet i träningsbranschen och sex år som PT har jag träffat många olika klienter och jobbat framgångsrikt med allt ifrån viktminskning och rehab till högt satsande triatleter och skidåkare. En av mina styrkor är att jag ser till helheten och strävar efter balans. Jag vill att mina klienter förutom att nå uppsatta mål även ska få ökat välbefinnande, på alla plan.

Utbildning:
Personlig tränare, Personal training school
Massör, Europeiska massageakademien
Yoga PT
Träning för gravida

Kontakt: linda@kth-hallen.se OBS, Föräldraledig 2018

Våra priser och PT-paket

Ju fler PT-timmar du köper desto mer rabatt får du. Ett paket kan innehålla 5 till 50 timmar.
Ett PT-tillfälle är 60 minuter om inget annat anges. Priserna nedan är medlemspriser. Vi har ett 10-paket för dig som inte är medlem, där entré är inkluderat i priset.

1 ggr 595 kr
5 ggr 2850 kr (570 kr/gång)
10 ggr 5395 kr (540 kr/gång)
20 ggr 10095 kr (505 kr/gång)
30 ggr 14275 kr (476 kr/gång)
50 ggr 22295 kr (446 kr/gång)

Nyhet!
Från och med 1 januari 2018 godkänner Skatteverket friskvårdsbidrag för personlig träning!

PT express för dig som vill ha tidseffektiv träning. Varje tillfälle PT-express är 30 min långt.
1 ggr 350 kr
10 ggr 3240 (324 kr/gång)

PT Duo är för dig som vill träna med en personlig tränare och vill göra det tillsammans med en vän.
En personlig tränare coachar och hjälper er båda två under ett hårt träningspass.
Duo 1 ggr 445 kr/per person
Duo 10 ggr 3995 kr/per person (400 kr/per person och gång)

För dig som inte är medlem erbjuder vi ett PT-paket där entréavgiften är inkluderad
10 ggr 6395 kr (639 kr/gång)

Personlig träning på delbetalning
Delbetalningen sker via autogiro och det enda som tillkommer är en uppläggningsavgift på 150 kronor, inga andra kostnader eller räntor tillkommer!

Sök/boka tider

Klicka här för att komma till vår webbportal. Här kan du söka och boka lediga tider, köpa klippkort för personlig träning samt se hur många tillfällen du har kvar på ditt klippkort.