FAQ

Frågor om medlemskap

Måste man vara student eller KTHare för att träna i KTH-Hallen ?
Nej. KTH-Hallen är öppen för alla.

Får man provträna?
Du får provträna kostnadsfritt en gång. Du kan själv välja om du vill gå på ett gruppträningspass eller testa vårt fina gym.

Vilka betalmedel fungerar hos er?
Vi är kontantfria och tar endast kortbetalning i våra kassor.

Har KTH-hallen öppet på sommaren?
Ja. Under några sommarveckor har vi stängt lördagar och söndagar samt minskat öppethållande på vardagarna. Definitiva öppettider för sommaren meddelas i april månad.

Kan jag frysa mitt medlemslap?
Endast årskort där hela summan har betalats på en gång går att frysa. Frysning får endast ske vid sjukdom mot läkarintyg (minst 30 dagar), studier/jobb på annan ort mot intyg (minst 90 dagar och längst 365 dagar) eller militärtjänstgöring mot intyg (minst 90 dagar och längst 365 dagar). Frysning går inte att göra i efterskott.

Frågor om autogiro

Hur säger jag upp mitt autogiromedlemskap?
All uppsägning måste ske skriftligen till service@kth-hallen.se. Du får en bekräftelse på din uppsägning skickad till dig. Vi tar inte emot uppsägningar i receptionen.

Hur lång uppsägningstid är det?
Våra autogiromedlemskap har 30 dagars uppsägningstid.

Vilket datum dras medlemsavgiften via autogiro?
Vi försöker alltid debitera första gången den 28e varje månad, om detta inte infaller på en helgdag. Därefter gör vi ytterligare två försök de nästkommande vardagarna. Dessa datum kan vi inte ändra.

Vad händer om jag inte har pengar på mitt konto?
Om täckning saknas kommer vi att skicka en påminnelse. Då tillkommer en påminnelseavgift. Om betalning inte är registrerad hos oss tillhandadatumet skickas ärendet vidare till inkasso. Vid frågor angående påminnelser eller inkasso vänder du dig till Kredithanterarna på tel 010-1959660.

Frågor om banhyra

Måste man vara medlem för att hyra en innebandytid ?
Nej. Om du vill spela bollspel eller gå på massage behöver du inte vara medlem. Vi har även ett klippkort för Personlig Träning för dig som inte är medlem hos oss.